Milyen márkákat szerelünk?

A háztartásigépszerelő szinte minden háztartásigép javítást elvégez!

 

Szakembereink már minden háztartásigép hibával találkoztak, a beszorult melltartó merevítőn át az egyszerűbb szivattyú cserékig. Keressen minket bátran bármilyen meghibásodással!

 

Milyen márkájú háztartásigépek javítását vállaljuk?

Aeg, Amica, Ardolux, Ariston, Aristona, Aux, Bauchnet, Beko, Blomberg, Bomann, Bosch, Brandt, Candy, Constructa, Daikin, Danube, De dietrich, Delton, Ecg, Electrolux, Energolux, Eudora, Eurika, Eurotech, Fagor, Fisher, Fujitsu, Goddes, Gorenje, Hajdu, Hansa, Haussmeister, Hotpoint, Hotpoint-ariston, Hoover, Iberna, Ignis, Indesit, Küppersbusch, Lesli, Lg,  Mastercook, Midea, Midimat, Mio Star, Minimat,  Philco, Philips-whirlpool, Polar, Privileg, Samsung, Sanyo, Sauber, Smeg, Sharp, Siemens, Westinghouse, Whirlpool, Zanussi, Zerowatt

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a háztartásigép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több háztartásigépszerelővel dolgozunk. Ha a dobcsillag vagy a háztartásigép elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hét is lehet.

  

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz háztartásigépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Szakembereink képzettsége

Kollégáink a  legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a háztartásigépszerelésekben, így nyertek felvételt.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 háztartási mosógépet javítottak már meg sikeresen, ezért minden háztartásigép javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú mosógépet gyorsan meg tudnak javítani!

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

A háztartásigép javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a háztartásigép hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítani. A háztartásigép szereléshez elengedhetetlenhogy beépített készülék esetén ki legyen szerelve, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett háztartásigépet nem tudunk megjavítani. Ha nem tudja kihúzni, akkor hívjon egy asztalost, aki sérülésmentesen, szakszerűen lebontja a háztartásigépet körülvett bútorelemeket. A háztartásigép szerelő ezt követően tudja csak a háztartásigép javítást megkezdeni. Fontos továbbá, hogy amikor ki van szerelve a háztartásigép még be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték, hisz, csak így tudjuk kipróbálni, a javítás végeztével, hogy működik-e.

   

Miben nem tudunk segíteni?

Továbbá Régi NDK-s háztartásigépek javítását nem vállaljuk, hisz már nincs hozzájuk alkatrész.

Ha a háztartásigép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 

Ha háztartásigép lába ha kitört vagy meghibásodott, akkor sem tudunk segíteni. 

 

 Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor csak a hatezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a háztartásigépszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

 

A háztartásigép javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A háztartásigép szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia háztartásigép szervízt.

 

 

háztartásigépszerelő munka

Klíma beszerelés

Még van szabad kapacitásunk!

 

Klíma beszereléssel, akár 48 órán belül!

Bővebb infóért kattintson ide!

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Csak online foglalás hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás hétfőre

Hívjon még ma!

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Ötlete, javaslata van?