Mosógép bekötés

A háztartásigépszerelő szinte minden háztartásigép bekötést elvégez!

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Mi történik akkor, ha nem rendelkezik a beüzemelésről szóló számlával?

Ha a nem szakszerű beüzemelés miatt hibásodik meg az új háztartásigép, akkor az „helytelen bekötésből adódó kárnak” minősül, amire az általános garancia illetve jótállás nem vonatkozik. A háztartásigép bekötés sok gyakorlati tapasztalatot igényel, ne álljon neki önállóan!

 

Miért fontos, hogy az új háztartásigépet szakember üzemelje be?

Ha meghibásodik a készülék az első dolog amiatt a garancia érvényesítésekor kérhet a márkaszervíz az a garancia jegyet, a beüzemelésről szóló számlát

 

Mi a helyzet akkor, ha a helytelenül beüzemelt készülék eláztatja a szomszédjait?

A biztosító is kérheti a beüzemelésről szóló számlát. Ellenkező esetben elállhat a kártérítésről, így azt Önön hajthatják be a károsultak.  

 

Mennyibe kerül a beüzemelés, háztartásigép bekötés ára?

Egy új mosó vagy mosogatógép vásárlása 80.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig terjedhet. Véleményünk szerint nem érdemes kockáztatni a garanciát és jótállást, hogy spóroljunk ezzel 12.000Ft-ot. A beépíthető készülékeknél a járulékos munkák miatt 14.000Ft a bekötés ára. (A ma forgalmazott készülékek már nem üzemelnek annyit, mint elődeik.) 

  

Az olcsóbb néha drágább?

Más háztartásigép vagy mosogatógép szerelők valóban beüzemelhetik olcsóbban, de számla nélkül… Munkalapot adnak, de ha nincs számla, akkor a márkaszervíz nem fogadja el ezt bizonyító erejűnek…  

  

Mi lesz a régi készülékével?

Ha a forgalmazótól rendeli meg a házhozszállítást, akkor a szállítóknak kötelező elszállítaniuk a régi készüléket. Fontos, hogy a régi vízvezetékre csatlakoztatott befolyó cső maradjon meg Önnél. 1. Zárja el a csapot (ha ez nem megy, akkor a vízóránál zárja el a lakásba menő hidegvizet). Feltétlenül hívja kollégáinkat, és kérjen vízvezeték szerelőt, hisz az új gép meghibásodásához vezethet, így nem tudjuk szakszerűen bekötni a vízvezeték rendszerbe. 2. Csavarja le a befolyócső hollanderét a készülékről.

 

Mit tegyek, ha megérkezett a készülék?

 

Csomagolja ki és nézze át alaposan, hogy a szállítás során keletkezett-e sérülés. A vásárlástól számított 3 naptári napig őrizze meg a készülék dobozát és csomagoló anyagait, hisz ha bármilyen probléma felmerül ebben az időszakban, akkor még ki lehet cserélni a készüléket. 

 

Bekötési idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a háztartásigép bekötéseket még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges bekötés között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több háztartásigépszerelővel dolgozunk. 

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz háztartásigépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Szakembereink képzettsége

Kollégáink a  legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a háztartásigépszerelésekben, így nyertek felvételt.

 

háztartásigép bekötés

A háztartásigép beépítés alatt rendszerint a háztartásigép bekötést értjük, amelyet nem bútorasztalos, hanem vízvezeték szerelői oldalról közelítünk meg. A háztartásigép beépítésekor fontos a hely pontos kiválasztása, hisz nem mindegy a készülék működése szempontjából, hogy mekkora vízoszlopot kell kinyomnia a háztartásigép szivattyújának. Összességében tehát a háztartásigép beépítés során sok múlik a hely kiválasztásán is! A háztartásigép bekötése szifonba történik általában.A háztartásigép bekötése lefolyóba általában több problémába ütközik, ilyenkor új szifont kell többnyire beszerelni. A háztartásigép szifon bekötése során a háztartásigép kifolyócső csatlakoztatása bilincsel kerül rögzítésre. Ezzel háztartásigép szennyvíz bekötést befejeztük. A háztartásigép kifolyócső bekötésétől.

 

Szakmai tapasztalat 

Szakembereink már több mint 1000 háztartási háztartásigépet kötöttek már be sikeresen! Ha a háztartásigép bekötés során a sarokszelep beszerelése sem okoz nekünk problémát!

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a háztartásigépét.

2. A készülékek több mint 90%-át a még aznap bekötjük! 

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! 

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 6000 Ft-os fix díjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ha nem kap erről számlát a bekötésről, akkor mivel tudja bizonyítani, hogy az szakszerűen lett elvégezve?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és háztartásigépszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a háztartásigépes szakma élmezőnyébe)

8. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú háztartásigép bekötésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

9. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

10. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen háztartásigép meghibásodás nem okoz problémát!

   

A háztartásigép javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a háztartásigép hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítani. A háztartásigép szereléshez elengedhetetlenhogy beépített készülék esetén ki legyen szerelve, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett háztartásigépet nem tudunk kicserélni. Ha nem tudja kihúzni, akkor hívjon egy asztalost, aki sérülésmentesen, szakszerűen lebontja a háztartásigépet körülvett bútorelemeket. A háztartásigép szerelő ezt követően tudja csak a háztartásigép ki és bekötést megkezdeni. Fontos továbbá, hogy amikor ki van szerelve a háztartásigép még be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték, hisz, csak így tudjuk kipróbálni, a bekötés végeztével, hogy működik-e.

  

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a háztartásigépszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

A háztartásigép javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A háztartásigép szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia háztartásigép szervízt.

 

háztartásigépszerelő vicc

János új háztartásigépet vesz, a régit kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihető. A háztartásigépe azonban egész héten kint áll az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy háztartásigépszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a háztartásigép.

János így is tesz és a háztartásigépet már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg háztartásigép bekötés, bosch háztartásigép bekötés, candy háztartásigép bekötés, electrolux háztartásigép bekötés, orion háztartásigép bekötés, gorenje háztartásigép bekötés, samsung háztartásigép bekötés, siemens háztartásigép bekötésteka háztartásigép bekötés, whirlpool háztartásigép bekötés, stb…

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik bekötés, akkor csak a hatezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a bekötés helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

háztartásigép beépítése, háztartásigép bekötése, háztartásigép szifon bekötése, háztartásigép lefolyó bekötése, háztartásigép kifolyó bekötése, háztartásigép kifolyócső bekötése

 

háztartásigépszerelő munka

 

Klíma beszerelés

Még van szabad kapacitásunk!

 

Klíma beszereléssel, akár 48 órán belül!

Bővebb infóért kattintson ide!

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Csak online foglalás hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás hétfőre

Hívjon még ma!

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Ötlete, javaslata van?