Akciónk érvényességi ideje:

A villanybojlerszerelő szinte minden villanybojler javítást elvégez!

 

A villanybojler beszerelést, javítást és vízkőtelenítést ne bízza szakképzetlen emberre, mert a villanybojler bekötése komoly szakértelmet igényel. Egy vízzel teli tartály elektromos hálózattal való összekötése életveszélyes is lehet!  

A villanybojler szakszerűtlen rögzítése is komoly károkat okozgat, ha lezuhan a több mint 100 kilós készülék, akkor a flexibilis cső biztosan elszakad. A bojlerben tárolt víz kiömlik, valamint a hálózatból a vezeték teljes keresztmetszetén is kitódul a víz. Gyakori eset, hogy ilyenkor már az egész lakásvízben áll körülbelül 10 centiméter magasan, majd 10-20 perccel később már csöpög a szomszédok mennyezetéből is a víz. A szakszerűtlen villanybojler beszerelés miatt egyetlen biztosító sem fizeti ki az Ön és szomszédai kárát! (A lakás- vagy társasház biztosítás sem)

A szolgáltatásaink menüponton belül bővebb információt talál az Ön által igényelendő felszereléssel, javítással vagy karbantartással kapcsolatban.

 

Milyen márkájú villanybojlerek javítását vállaljuk?

Aeg, Ariston, Backer, Bosch, Clage, Dasolid, Duna, Elnett, Eta, Fagor, Ferolli, Fég, Glasslined, Gorenje, Hajdu, Hettler, Idropi, Isea, Junior, Kospel, Kristal, Ocean, Perla, Radeco, Radeco kospel, Régent, Siemens, Star, Stiebel eltron, Tátramat, Tesy

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a villanybojler javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több villanybojlerszerelővel dolgozunk. Ha a befolyó idom vagy a villanybojler elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hét is lehet.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelyiséggel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz villanybojlert javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Villanybojler szerelőink képzettsége

Kollégáink a legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a villanybojlerszerelésekben, így nyertek felvételt.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 villanybojlert javítottak már meg sikeresen, ezért minden Villanybojler javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú villanybojlert gyorsan meg tudnak javítani!A Villanybojler szerelő Budapest minden kerületében vállal munkákat!

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

A Villanybojler javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a villanybojler hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítania. A villanybojler alsó részéhez kell hozzáférnünk a javításkor.

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a villanybojlerét.

2. A készülékek több mint 99%-át megjavítjuk!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi nem tartunk fent műhelyet, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 4-5 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és villanybojlerszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a Villanybojleres szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a villanybojler, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú Villanybojler szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

10. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

 

 Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a hajdu villanybojler szervíznél vagy vagy ariston villanybojler szervíznél vagy a bosch szakszervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

 

Miben nem tudunk segíteni?

Ha a villanybojler meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.)

Indirekt tárolók javításával sajnos nem foglalkozunk! 

 

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a Villanybojlerszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

A villanybojler javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A villanybojler szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia villanybojler szervízt.

 

Villanybojlerszerelő vicc

János új villanybojlert vesz, a régit kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihető. A villanybojlere azonban egész héten kint áll az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy villanybojlerszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a Villanybojler.

János így is tesz és a villanybojlerét már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen szervíz is vagyunk mi? 

Tulajdonképpen Aeg villanybojler szervíz, Ariston villanybojler szervíz, Backer villanybojler szervíz, Bosch villanybojler szervíz, Clage villanybojler szervíz, Dasolid villanybojler szervíz, Duna villanybojler szervíz, Elnett villanybojler szervíz, Eta villanybojler szervíz, Fagor villanybojler szervíz, Ferolli villanybojler szervíz, Fég villanybojler szervíz, Glasslined villanybojler szervíz, Gorenje villanybojler szervíz, Hajdu villanybojler szervíz, Hettler villanybojler szervíz, Idropi villanybojler szervíz, Isea villanybojler szervíz, Junior villanybojler szervíz, Kospel villanybojler szervíz, Kristal villanybojler szervíz, Ocean villanybojler szervíz, Perla villanybojler szervíz, Radeco villanybojler szervíz, Radeco kospel villanybojler szervíz, Regent villanybojler szervíz, Renovastar villanybojler szervíz, Siemens villanybojler szervíz, Star villanybojler szervíz, Stiebel eltron villanybojler szervíz, Tátramat villanybojler szervíz, Tesy villanybojler szervíz, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy bosch villanybojler márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú villanybojler javítását vállaljuk, mert a villanybojler szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek! 

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor csak a hatezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

  

 

 

Villanybojlerszerelő állás

Klíma beszerelés

Még van szabad kapacitásunk!

 

Klíma beszereléssel, akár 48 órán belül!

Bővebb infóért kattintson ide!

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Csak online foglalás hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás hétfőre

Hívjon még ma!

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Ötlete, javaslata van?