Akciónk érvényességi ideje:

A klímaszerelő szinte minden klíma javítást elvégez!

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Amit fontos tudni a klíma karbantartásról:

Klímája első beindítása előtt gondoljon a klíma beltéri egységének cseppvíz tálcájában láthatatlanul megbúvó gombák és baktériumok millióira. A gombamentesítést csak erre a célra rendszeresített gomba mentesítő spray-el lehet elvégezni. Amennyiben ezt nem végzi el, akkor a készülékből a levegőbe a hideg levegővel együtt folyamatosan spórákat fújunk. Erre sok ügyfelünk mondja, hogy ,,klíma szag". Valójában amit éreznek az inkább ,,gombaspóra szag".

Régóta tudott, hogy az egyik „modern betegség”, amelynek az asztma kialakulásában is nagy szerepe van a Légionella baktériumnak. A helyetelen vagy kihagyott gomba mentesítéssel használt klímatizálás során eleinte „csak” irritációs köhögés alakul ki, ami későbbiekben akár légionellához is vezethet. A légionella baktériumra 1976-ban figyeltek fel az orvosok, amikor egy szállodában összegyűlt egykori légionáriusok közül sokan súlyos, fertőző tüdőgyulladást kaptak és néhányan belehaltak. A vizsgálat sokáig tartott, de végül megtalálták, hogy mi okozta a halálos kórt. Az épület klíma berendezése terjesztette a párásító folyadékban szaporodó baktériumokat! Ez a rendkívül veszélyes betegség Magyarországon évente több mint 50 embert fertőz meg. Ez teljes egészében véget vetne a helyes és rendszeres klíma tisztítás!

Előzze meg a tragédiát: tisztítása, tartassa karban a klímaberendezését, keressen szakembert, hívjon minket!Komplex ellenőrzésünknek köszönhetően akár egy kezdődő meghibásodást is feltárhatunk, mellyel nem kevés pénzt spórolhat meg családjának, vállalkozásának.

Amennyiben hűtő-fűtő berendezést üzemeltet fontos, hogy az első fűtő üzemmód előtt is nézesse át, tisztíttassa ki azt.

  

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a klíma javításokat még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több klímaszerelővel dolgozunk. Ha a klíma elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hét is lehet.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelyiséggel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz klímát javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

Klíma szerelőink képzettsége

Kollégáink a  legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a klímaszerelésekben, így nyertek felvételt cégünkhöz, a Profi Lakásszervíz Kft.-hez! A klíma karbantartásától a kisebb javításokig szinte mindenben számíthat ránk! A klímaszerelő Budapesten minden kerületben házhoz megy.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 klímát javítottak már meg sikeresen, ezért minden klíma javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú klímát gyorsan meg tudnak javítani!

 

Mikor dolgozunk?

Hétfőtől Vasárnapig reggel 8 órától este 6 óráig foglalkozunk klíma javításokkal!

klímaszervízünk még szombaton és ünnepnapokon is rendelkezésére áll!

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a légkondicionálót.

2. A készülékek több mint 99%-át a még aznap megjavítjuk!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! 

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 4-5 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és klímaszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a klímás szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a légkondi, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Ha figyelmetlen volt és elszalasztottak kitisztítani időben a klímát, akkor erre is tudunk megoldást kínálni.

10. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú klíma szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

11. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

12. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen klíma meghibásodás nem okoz problémát!

 

Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a midea klíma szervíznél vagy vagy samsung klíma szervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

 

Számos lg klíma javítással foglalkoztunk már, ezért a daikin klíma szervíznél is felmerültek ugyanezek a dícséretek is..

  

A klíma javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a klíma beltéri egységéhez való hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítani. Ez a Klíma javítás és karbantartáshoz elengedhetetlen feltétel, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett beltéri egységet nem tudunk megjavítani.

   

Miben nem tudunk segíteni?

Ha a klíma meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 

Ha klíma távirányítója nem működik, akkor sem tudunk segíteni.

 

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a klímaszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

 

A klíma javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A klíma szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia klíma szervízt.

 

Klímaszerelő vicc

János új légkondicionálót vesz, a régit kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihető. A légkondi azonban egész héten kint áll az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy klímaszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a klíma.

János így is tesz és a klímát már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen Aiewell klíma szervíz, AUX klíma szervíz, Beko klíma szervíz, C&H klíma szervíz, Carrier klíma szervíz, Cascade klíma szervíz, Clair klíma szervíz, Comfee klíma szervíz, COOLEXPERT klíma szervíz, Copvent klíma szervíz, Daewoo klíma szervíz, Daikin klíma szervíz, Duramaxx klíma szervíz, Electrolux klíma szervíz, Everest klíma szervíz, Fischer klíma szervíz, Fujitsu klíma szervíz, Galanz klíma szervíz, Galetti klíma szervíz, General klíma szervíz, Gorenje klíma szervíz, Gree klíma szervíz, Haier klíma szervíz, HD klíma szervíz, Heiner klíma szervíz, Hisense klíma szervíz, Hitachi klíma szervíz, Inventor klíma szervíz, Klarstein klíma szervíz, Korel klíma szervíz, LG klíma szervíz, MDV klíma szervíz, Midea klíma szervíz, Mitsubishi klíma szervíz, Nobu klíma szervíz, Nord klíma szervíz, NuStyle klíma szervíz, Orion klíma szervíz, Panasonic klíma szervíz, Polar klíma szervíz, RCOOL klíma szervíz, Samsung klíma szervíz, Sencor klíma szervíz, Sinclair klíma szervíz, Skyworth klíma szervíz, Star Light klíma szervíz, TCL klíma szervíz, Tekno Point klíma szervíz, Top Cool klíma szervíz, Toshiba klíma szervíz, TOSOT klíma szervíz, Treo klíma szervíz, Vaillant klíma szervíz, Vortex klíma szervíz, Whirlpool, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy Daikin klíma márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú klíma javítását vállaljuk, mert a klíma szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek!

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor csak a hatezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

  

klímaszerelő munka

Klíma beszerelés

Még van szabad kapacitásunk!

 

Klíma beszereléssel, akár 48 órán belül!

Bővebb infóért kattintson ide!

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Csak online foglalás hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás hétfőre

Hívjon még ma!

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Ötlete, javaslata van?