Üdvözöljük weboldalunkon!

A háztartásigépszerelő szinte minden háztartásigép javítást elvégez!

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a háztartásigép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több háztartásigépszerelővel dolgozunk. Ha a dobcsillag vagy a háztartásigép elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hét is lehet.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz háztartásigépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

 

háztartásigép szerelőink képzettsége

Kollégáink a  legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a háztartásigépszerelésekben, így nyertek felvételt. A háztartásigép csapágy cserétől a kisebb javításokig szinte mindenben számíthat ránk! A háztartásigépszerelő Budapesten minden kerületben házhoz megy.

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 háztartási háztartásigépet javítottak már meg sikeresen, ezért minden háztartásigép javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú háztartásigépet gyorsan meg tudnak javítani!

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a háztartásigépét.

2. A készülékek több mint 99%-át a helyszínen megjavítjuk! Ez az ügyfelekben sem okoz kételyt és felesleges szállítási költséget!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi a háztartásigép javításokat a helyszínen végezzük, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 4-5 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és háztartásigépszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a háztartásigépes szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a háztartásigép, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Ha figyelmetlen volt és a melltartó merevítője elveszett a háztartásigépben, akkor erre is tudunk megoldást kínálni.

10. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú háztartásigép szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

11. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

12. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen háztartásigép meghibásodás nem okoz problémát!

 

Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a whirlpool háztartásigép szervíznél vagy vagy samsung háztartásigép szervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

 

Számos samsung háztartásigép javítással foglakoztunk már, ezért a samsung háztartásigép szervíznél is felmerültek ugyanezek a dícséretek is..

  

A háztartásigép javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a háztartásigép hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítani. A háztartásigép szereléshez elengedhetetlenhogy beépített készülék esetén ki legyen szerelve, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett háztartásigépet nem tudunk megjavítani. Ha nem tudja kihúzni, akkor hívjon egy asztalost, aki sérülésmentesen, szakszerűen lebontja a háztartásigépet körülvett bútorelemeket. A háztartásigép szerelő ezt követően tudja csak a háztartásigép javítást megkezdeni. Fontos továbbá, hogy amikor ki van szerelve a háztartásigép még be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték, hisz, csak így tudjuk kipróbálni, a javítás végeztével, hogy működik-e.

   

Miben nem tudunk segíteni?

Továbbá Régi NDK-s háztartásigépek javítását nem vállaljuk, hisz már nincs hozzájuk alkatrész.

Ha a háztartásigép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 

Ha háztartásigép lába ha kitört vagy meghibásodott, akkor sem tudunk segíteni.

 

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a háztartásigépszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

 

A háztartásigép javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A háztartásigép szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia háztartásigép szervízt.

 

háztartásigépszerelő vicc

János új háztartásigépet vesz, a régit kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihető. A háztartásigépe azonban egész héten kint áll az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy háztartásigépszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a háztartásigép.

János így is tesz és a háztartásigépet már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg háztartásigép szerviz, bosch háztartásigép szerviz, candy háztartásigép szerviz, electrolux háztartásigép szerviz, orion háztartásigép szerviz, gorenje háztartásigép szerviz, samsung háztartásigép szerviz, siemens háztartásigép szerviz, teka háztartásigép szerviz, whirlpool háztartásigép szerviz, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy bosch háztartásigép márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú háztartásigép javítását vállaljuk, mert a háztartásigép szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek!

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor csak a hatezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

  

háztartásigépszerelő munka

Klíma beszerelés

Még van szabad kapacitásunk!

 

Klíma beszereléssel, akár 48 órán belül!

Bővebb infóért kattintson ide!

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Csak online foglalás hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás hétfőre

Hívjon még ma!

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Ötlete, javaslata van?